• ca
  • es

Acte de lliurament 2015

ADIN AL SALÓ NÀUTIC

Lliurament dels premis ADIN-FADIN a la innovació en el sector nàutic.

Barcelona, octubre de 2015. El passat dia 16 d’octubre va tenir lloc, en el marc del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, l’acte de lliurament del primer Premi a la Innovació que van convocar les patronals del sector ADIN i FADIN.

Van presidir l’acte el Sr. Jordi Senties, president d’ADIN i FADIN, el Sr. Luis Conde, president del Saló Nàutic i la senyora Àngela Seira Sanmartín, directora general de Pesca i Afers Marítims de la Generalitat de Catalunya.

 

Va ser guardonat amb el 1er Premi a la Innovació ADIN-FADIN el sistema protecció catòdica per a petites embarcacions presentat per Proytec (www.proytec.com) que, gràcies a la miniaturització i simplificació en els equips de components electrònics, ha permès desenvolupar aquest sistema en embarcacions lleugeres, construïdes en polièster, acer o alumini. El premi va consistir en un diploma i una taula de paddle sup Goldenship model WE2-10.6 cedit per l’empresa Recambios Marinos i el va lliurar el seu gerent, Sr. Amadeu Núñez. Va recollir el premi el senyor José Luis López Callejas.

 

El segon premi va ser atorgat pel jurat a l’empresa Dr. Sails (www.drsails.com) per el seu adhesiu “llest per al seu us”, destinat principalment a la reparació de veles en embarcacions de competició, en condicions extremes i fins i tot sota l’aigua. El premi va ser un diploma i un GPS nàutic de polsera Quatix, de la marca Garmin, i el va lliurar el seu Conseller Delegat, Sr. Salvador Alcover. Va recollir el premi el senyor Jordi Arbusà.

 

El tercer premi va ser pel portal de lloguer de vaixells amb reserva online A Boat Time (www.aboattime.com), l’objectiu del qual és fer del lloguer de les embarcacions d’esbarjo, per a navegar o com allotjament, un substitutiu de l’hotel. Ferran Escura, CEO del Bufete Escura, va lliurar aquest premi consistent en un diploma i sis mesos d’assessoria gratuïta, incloent la constitució de l’empresa. Va recollir el premi el senyor Álvaro Pérez.

També van rebre diplomes Izando Marketing, consultoria de marketing especialitzada en el sector nàutic, diploma que va recollir el senyor Javier Martínez, i Turisme Mariner a Ciutadella, pel seu projecte d’organització del turisme-pesca a Ciutadella, diploma que va recollir el senyor Josep Anglada.

 

Al finalitzar l’acte es va aprofitar per a convocar ja el II Premi a la Innovació en el sector nàutic 2016.

 

ELS PREMIS D'INNOVACIÓ NÀUTICA 2015 EN IMATGES

Show more
Show more
Show more
Show more
Show more
Show more
Show more
Show more
Show more
Show more
Show more
Show more
Show more
Show more
Show more
Show more

Els Premis a la Innovació en el Sector Nàutic son una iniciativa del CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ by ADIN que compta amb un ampli reconeixement i suport del sector nàutic, així com de nombroses empreses i institucions.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies