• ca
  • es

Acte de lliurament 2016

En aquesta segona edició dels Premis a la Innovació en el Sector de ADIN i FADIN els cinc primers classificats han estat:  Sistema inflable de cubertura d’embarcaciones, Nuya  Yachts, Marinus, Boat Bureau i Boat Security.

ADIN i FADIN han organitzat una molt reeixida II Ed. dels Premis a la Innovació per promoure la emprenedoria i els nous projectes en el Sector Nàutic.

En aquesta ocasió, ADIN i FADIN han rebut la inscripció de 23 projectes d'un ampli espectre d'àmbits:

  • Promoció del disseny i fabricació d'embarcacions d'esbarjo
  • Promoció del disseny i fabricació d'altres productes i accessoris nàutics
  • Promoció de serveis i noves tecnologies per al sector nàutic
  • Promoció del turisme nàutic
  • Promoció de la iniciació a la nàutica

El jurat després d'àrdues deliberacions va consensuar la concessió de 10 premis donada la gran qualitat de la major part dels projectes presentats.

L'acte va comptar amb la participació de Joan Aregio, Secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat qui va declarar que “la innovació que promouen ADIN i FADIN és l'eina principal que el sector necessita per avançar”.

També, va participar Luis Conde, President del Saló Nàutic de Barcelona va manifestar que “felicito a ADIN i FADIN per la seva iniciativa pionera fonamental per a la millora de la competitivitat del sector”.

Així com també, Jordi Senties i Miquel Guarner, President i Secretari General de ADIN i FADIN respectivament. Senties, va fer lliurament d'una placa de reconeixement a ATLANTICA GARANTIA, “pel llançament del seu producte/servei GARANTIA MECANICA PER A la COMPRAVENDA D'EMBARCACIONS, una gran innovació en el sector”, mentre que Guarner va manifestar que “després dels 23 projectes inscrits en aquesta edició, esperem doblar aquesta xifra en els propers anys”.

Esdeveniment patrocinat per Garantia Mecànica Embarcacions

Garantia Mecànica és un producte d'Atlántica Garantía S.A. comercialitzat per Izando Services que farà que puguis comprar sense maldecaps ja que garanteix el bon funcionament mecànic de les embarcacions d'ocasió.

Navega tranquil·lament, Atlántica Garantía protegeix la teva inversió i suma valor a la teva embarcació.

Els Premis a la Innovació en el Sector Nàutic son una iniciativa del CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ by ADIN que compta amb un ampli reconeixement i suport del sector nàutic, així com de nombroses empreses i institucions.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies