• ca
 • es

ACTE DE LLIURAMENT 2017

1er Premi · Portadvisor

3er Premi · Facultat Nàutica

3er Premi · Radio VHF SPORTNAV

1er Premi · Rellotge GPS i Polsera GARMIN

PORT ADVISOR GUANYA LA III EDICIÓ DELS PREMIS A LA INNOVACIÓ EN EL SECTOR NÀUTIC QUE ORGANITZA ADIN.

CLEGSS I LA FACULTAT NÀUTICA DE BARCELONA ELS FINALISTES D’UNA DE LES EDICIONS MES COMPETIDES.

Barcelona, Octubre 2017. – En el marc del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, va tenir lloc l’acte de lliurament de la III Edició PREMIS A LA INNOVACIÓ EN EL SECTOR NÀUTIC, que promou ADIN amb l’objectiu de fomentar la empreneduria i l’atracció de talent i d’inversors envers al nostre sector.

Entre les 3 edicions, s’acumulen quasi 50 projectes presentats. Projectes de tots tipus, des de projectes industrials, per que fa a nous productes, nous tipus d’embarcacions, noves plataformes d’internet, nous dissenys, noves metodologies de treball, app’s d’ajut a la navegació, així com diverses iniciatives per promoure la nàutica d’iniciació.

El jurat integrat per:

 • Jordi Senties, President ADIN i soci-director de Sent Yacht
 • Amadeu Nuñez, Vicepresident ADIN i soci-director de Recambios Marinos
 • Miquel Mallafré, Secretari ADIN i president de la FCM
 • Ferran Escura, Tresorer ADIN i soci-director de Bufete Escura
 • Miquel Guarner, Secretari General ADIN i portaveu del jurat

ha tingut una feina complicada, ja que va haver d’avaluar fins a catorze projectes presentats, i desprès de diverses reunions deliberatòries van acordar atorgar el següents premis:

1er PREMI i guanyador d’aquesta edició: PORT ADVISOR

La primera App amb informació detallada de mes de de 350 Ports i mes de 3500 Platjes d’Espanya amb opinions d’usuaris i negocis que aporten un valor afegit per als usuaris. Sent la primera App completament gratuïta que ofereix informació detallada de tots els ports, platjes i cales d’Espanya, i tot allò que necessiten els usuaris per a que les seves escapades al mar siguin perfectes, i a la vegada puguin convertir-se en protagonistes i compartir les seves experiències.

Els premis, recollits pel seu director general, Santiago Belenguer, consistiren en:

 • 1 rellotge GPS de polsera QUATIX 5 cedit per GARMIN IBERIA
 • 1 consultoria econòmica cedida per ESCURA CONSULTING
 • i 1 diploma de reconeixement.

2on PREMI: CLEGSS

Un gadget nàutic VERSATIL pensat per a facilitar la vida a bord del navegant. Es tracta d’una eina patentada i fabricada 100% made in Spain dissenyada per a poder netejar les cobertes amb el peu (teka, gelcoat) i les zones sobreelevades, com defenses, veles, obra viva, … amb la ma, d’una manera mes efectiva i còmoda.

Els premis, recollits pel seu director tècnic, Juan Alarcón, consistiren en:

 • 1 taula de Wake Board cedida per RECAMBIOS MARINOS
 • 1 campanya d’email marqueting cedida per IZANDO MARKETING
 • i 1 diploma de reconeixement.

3er PREMI: EASY BOAT, un projecte acadèmic de la FACULTAT NÀUTICA DE BARCELONA

Inclou tant la fase de disseny com la de construcció i preten estandaritzar un mètode fàcil, accessible i ràpid de construcció d’embarcacions per a diferentes finalitats, a partir de dissenys d’ingenyeria a mida en fusta. La combinació de la fusta i d’altres materials alternatius permet assolir, en un curt període de temps, construïr barques d’entre 5 i 10 m. de eslora amb una metodologia similar a la dels mobles d’ IKEA.

Els premis, van ser recollits pel seu vicedegà, Joan Antoni Moreno, i consistiren en:

 • 1 ràdio VHF PORTÀTIL cedida per SPORTNAV
 • 1 any gratuït com a membre d’ADIN
 • i 1 diploma de reconeixement.

El primer premi a PORT ADVISOR, va ser lliurat per Luis Conde, president del Saló Nàutic Internacional de Barcelona qui va felicitar a tots els participants, finalistes i guanyadors, així com a ADIN com a promotor dels premis a la innovació i la emprenedoria en el sector.

Els Premis a la Innovació en el Sector Nàutic son una iniciativa del CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ by ADIN que compta amb un ampli reconeixement i suport del sector nàutic, així com de nombroses empreses i institucions.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies