• ca
  • es

Premiats

VII Edició dels Premis per a la Innovació en el Sector Nàutic

La decisió del jurat es va fer pública el passat 14 d’octubre de 2022 durant el Saló Nàutic Internacional de Barcelona.

1r Premi

BOIES FLOTANTS PER A CARREGA RÀPIDA D’EMBARCACIONS ELÈCTRIQUES.

Magonis Boats és una companyia amb seu a Barcelona, i drassana a l’Alt Empordà. Des 2017, l'equip de Magonis s'ha concentrat en aconseguir la construcció de vaixells elegants, eficients i assequibles.

De forma complementaria, l’equip de Magonis treballa en I+D+i sobre l’electrificació de la flota, ports, i sistemes de connexió, càrrega i emmagatzematge d’energia òptims i eficients.

Magonis Boats presenta el projecte MAG BUOY, per a fer punts de càrrega ràpida amb boies flotants amb alta capacitat de càrrega, que permetin a l'usuari realitzar càrregues parcials o

totals de l'embarcació en punts estratègics, tant a nivell de navegació costanera o d’embarcacions professionals.

MAG Buoy Prototip MAGONIS: La creació de l'MVP s'ha desenvolupat amb tecnologia pròpia, amb especial èmfasi en la seguretat i la maniobrabilitat de la connexió.

APLICACIÓ PER DIAGNOSTICAR AVARIES D’EMBARCACIONS D’ESBARJO.

Keep Boat Afloat és una eina digital per diagnosticar averies d'embarcacions d'esbarjo, saber actuar en situacions d'emergència i poder gestionar la documentació obligatòria de la embarcació, a través d' un software .

KBA té un clar objectiu: Augmentar la seguretat a la mar mitjançant l’augment del coneixement de la embarcació .

La missió de KBA és donar una eina als usuaris que els permeti guanyar seguretat alhora de navegar. El seu valor es que amb més coneixement i expressats de forma visual i practica aconseguiran disminuir els accidents i averies a la mar.

El CEO - Dani Marín Lacoma, es un apassionat del mar, que porta més de 14 anys treballant a la mar, realitzant xàrters i serveis nàutics mitjançant un negoci propi: charterinad.com... Creiem que la nostra professionalitat, els coneixements del mercat Nàutic son un gran valor afegit en aquest projecte

3r Premi

MOTOR ELÈCTRIC EXTRAIBLE I ACOBLABLE PER A TOTS TIPUS DE PETITS ARTEFACTES NÀUTICS.

eSEA, és un equip amb un tema en comú: els apassiona el mar, la navegació i les activitats aquàtiques i els reptes i per això es van plantejar aportar una variació a la pràctica dels esports en petites embarcacions lleugeres: crear un sistema de propulsió aquàtica eficaç i que pogués acoblar-se de forma senzilla tant a una taula de SUP, a un caiac, com a qualsevol altre tipus de taula o embarcació petita.

Disponible en dues versions amb diferent potència i gràcies al 3 nivells es pots la força per a cada situació: ja sigui a l'entrada com a ajuda, per descansar durant la navegació o per sortir d'un corrent inesperat.

A més, incorpora un comandament sense cables fàcilment ajustable al rem, braç o canell, cosa que permet l'ús del motor sense variar les sensacions de la pràctica habitual i es pot conèixer la càrrega del eSea® prement 3 segons el botó d'encesa del comandament: verd (+30% de càrrega), taronja (entre 10-30%) i vermell (-10%).

4t Premi

MÒDUL NÀUTIC

SISTEMA MODULAR DE MAGATZEMATGE D’EQUIPS NÀUTICS PER A CLUBS I ENTITATS DE PLATJA.

El MÒDUL NÀUTIC, és una instal·lació que pretén donar servei a clubs, centres i entitats nàutiques i de platja, que pretenguin disposar d’un espai de servei i allotjament de material, a través d’una caseta modular de característiques idònies tant per el disseny, durabilitat de materials, impermeabilitat, fàcil neteja, resistència als raigs UVA, etc., assegurant-ne una llarga vida en perfectes condicions, i en detriment d’altres instal·lacions que esdevenen rònegues en poc temps per els efectes del vent, salnitre i aigua i que donen la sensació de deixadesa en espais públics.

El MÒDUL NÀUTIC doncs, està dissenyat per allotjar material de Vela, Pesca, Immersió, Paddle Surf, Surf, Windsurf, Wakeboard, Esquí nàutic, Ski bus, Kaiacs, Piragües i fins i tot Motos d’aigua, alhora que també es dissenya per a servir de mòdul d’atenció a les persones usuàries.

D’aquesta manera el MÒDUL NÀUTIC es presenta tant com a guixeta d’atenció a persones, com a magatzem de material nàutic i permetent la combinació d’ambdós, fent d’aquest una instal·lació confortable, pràctica, d’alta capacitat de magatzem, durable en el temps i fàcilment personalitzable donat que la resina fenòlica del que estan construïts afavoreixen el total revestiment en vinil, entre d’altres.

5è Premi

ANCHORA

WEBAPP PER A LLOGUER D’AMARRADORS, TANT PER A PARTICULARS COM PERS A MARINES I CLUBS.

Actualment participa en la convocatòria de l'acceleradora Yachting Ventures amb el projecte "Anchora", una webapp que permet que tant Marines com propietaris particulars d'amarradors puguin llogar-los.

Principals Beneficis per a les Marines i Clubs Esportius:

  • Increment de diners i de reserves, disposar de més stock, més amarraments
  • Desestacionalitzar la demanda
  • Estalvi de temps i de gestió en la tramitació de reserves
  • Apertura d'una nova línia d'ingressos extra per serveis
  • Més afluència d'usuaris --> Els negocis al voltant es beneficien

Els Premis INNOVANÀUTICA són una iniciativa del CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ by ADIN que compta amb un ampli reconeixement i suport del sector nàutic, així com de nombroses empreses i institucions.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies