• ca
  • es

Premiats

VIII Edició dels Premis INNOVANAUTICA

La decisió del jurat es va fer pública el passat 13 d’octubre de 2023 durant el Saló Nàutic Internacional de Barcelona.

Marconn són les torretes de servei intel·ligent per a ports càmpings i qualsevol altre espai que necessiti subministrament d’aigua fabricades per VILTEC.

Les torretes Marconn milloren la eficiència del subministrament d’aigua i llum, el control i l’optimització dels consums, fomentant així la consciència ambiental dels seus usuaris, sent les primeres torretes pensades amb consciència Ecològica, Sostenible i Intel·ligent. Amb carcassa exterior 100% reciclable i reciclada.

2n Premi

Océano de Experiencias, SL presenta el projecte SEA STARLIGHT que uneix la navegació i el turisme d’estrelles. El navegant sempre ha necessitat mirar a la bòveda celeste per a contestar a la pregunta que sempre es va fer: ón estic? Avui dia, malgrat l’arribada del que ha significat l’arribada del GPS reivindiquem la necessitat de seguir mirant el cel i gaudir de la contemplació del cel i les estrelles d’una manera sostenible de cultura i història.

Recolzat per la Fundació Starlight, la innovació i originalitat del projecte l’han fet guanyador d’una subvenció europea per desenvolupar aquest projecte de turisme nàutic sostenible de més d’1.000.000 €.

Accèssit

SEAPEN desenvolupat per DOCKPRO i representat a Espanya per SEAROTONIN és la única solució de dic sec que manté la seva embarcació lliure d'incrustacions d'organismes marins en el casc sense treure-la de l'aigua.

  • DIC SEC A NIVELL DE L'AIGUA
  • MAI MÉS ANTIFOULING
  • MILLOR VALOR DE REVENDA DE LA SEVA EMBARCACIÓ
  • ESTALVI EN EL MANTENIMENT DEL VAIXELL
  • ESTACIONAMENT MÉS FÀCIL EN L'AMARRAMENT
  • MILLORS PRESTACIONS DE LA SEVA EMBARCACIÓ
  • ...

La bicicleta aquàtica MAX de Kaycicles, és una bicicleta aquàtica o Water eBike made in Barcelona que pot anar propulsada per un motor elèctric (opcional).

És molt fàcil de muntar i desmuntar, molt fàcil de transportar i amb l'avantatge de poder guardar-la en qualsevol lloc.

Els Premis INNOVANÀUTICA són una iniciativa del CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ by ADIN que compta amb un ampli reconeixement i suport del sector nàutic, així com de nombroses empreses i institucions.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies