• ca
  • es

ILLA DEL FLUVIÀ

La base nàutica ILLA del FLUVIÀ aspira a ser una forma natural de viure al mar.

A la desembocadura del riu Fluvià, el projecte de Marina preveu ubicar 300 amarratges per albergar embarcacions de fins a 9 metres d’eslora i amb una limitació de 0,80 metres de calat, així com espais necessaris per a albergar les casetes o carpes de “Punt de venda “i emmagatzematge de materials per donar servei als diferents proveïdors d’activitats que es pretén introduir. Disposant a més de: Aparcament per donar servei als clients i transeünts de la Base Nàutica Illa del Fluvià, Rampa per a embarcacions amb servei d’aigua, varada, etc, locals o espais destinats a la Restauració.

Altres possibles usos que poguessin sorgir i que facin interessant l’arrendament a tercers d’un determinat espai dins de la Base Nàutica Illa del Fluvià.

Neix amb vocació de producte desestacionalitzador. L’avantatge competitiu és la possibilitat de practicar esports aquàtics amb una dualitat ben definida: mar i riu. Les accions s’orienten a generar activitat durant tot l’any aprofitant aquesta fortalesa.

Els Premis INNOVANÀUTICA són una iniciativa del CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ by ADIN que compta amb un ampli reconeixement i suport del sector nàutic, així com de nombroses empreses i institucions.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies