• ca
  • es

PROYTEC

PROYTEC (protecció catòdica (CI) de Petites Embarcacions SL) és una empresa amb més de 20 anys de trajectòria, dedicada a la protecció catòdica per corrent imprès per a embarcacions i equips off -shore. Té seu a Madrid i compta actualment amb dotze delegacions, de les quals vuit estan fora de la península Ibèrica. Les seus es troben a: Mediterrani, Cantàbric, Galícia, Portugal, Països Baixos, EE.UU. , Mèxic, Veneçuela, Panamà, Argentina i Brasil.

www.proytec.com

La protecció catòdica d’un metall consisteix en rebaixar el potencial (més negatiu) del metall a protegir, per sota d’un valor definit per a cada metall, en el qual termo-dinàmicament no pot haver-hi corrosió. Per sota d’aquest valor s’elimina la corrosió electroquímica, habitualment aquesta es realitza mitjançant protecció catòdica mitjançant ànodes de sacrifici, i en el cas de Proytec la protecció catòdica es realitza per corrent impresa. El concepte de protecció catòdica per corrents impreses s’aplica habitualment en grans vaixells. PROYTEC, gràcies a la miniaturització i simplificació en els equips de components electrònics ha permès desenvolupar aquest sistema en embarcacions lleugeres, de casc de polièster, acer o alumini.

Els Premis INNOVANÀUTICA són una iniciativa del CLÚSTER NÀUTIC CATALÀ by ADIN que compta amb un ampli reconeixement i suport del sector nàutic, així com de nombroses empreses i institucions.


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació 'aquí'

ACEPTAR
Aviso de cookies